Ny behandlingsmanual för att behandla spelproblem!

Glada nyheter! Lagom till julhandeln släpps ”Behandla spelproblem med KBT” av undertecknad och Viktor Månsson på förlaget Studentlitteratur. Manualen är tänkt att ge dig som stöter på spelproblem i yrket en handfast behandlingsmanual byggd på evidensbaserade metoder och samtidigt ge en ordentlig introduktion till fältet. Vår tanke är också att manualen ska gå att anpassa till klientens behov så att de olika delarna av behandlingarna kan ges olika mycket utrymme beroende på hur klientens specifika spelproblem ser ut. Trevlig läsning!

Om Anders Nilsson

Leg. Psykolog och forskare som arbetar vid Centrum för psykiatriforskning. Centrum för psykiatriforskning är ett samarbete mellan Region Stockholm och Karolinska institutet.

En tanke kring ”Ny behandlingsmanual för att behandla spelproblem!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.